sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Last day, last text

Viimeinen päivä Tanskassa, viimeinen blogiteksti...

Ihan super hullua että tää reissu oli nyt tässä. Ei pysty ollenkaan käsittää kuinka nopeasti 5 kuukautta on mennyt. Olen erittäin onnellinen, että lähdin tänne vaihtoon ja tapasin ihania uusia ihmisiä, paransin kielitaitoani, opin paljon uutta ja sain mahtavia muistoja!

Viimeiset kaksi viikkoa on mennyt nopeasti ohi, kun on ollut koko ajan jotain tekemistä. Käytiin katsomassa lasten sirkusta, joka oli muuten tosi hauska ja ne lapset ja nuoret oli tosi taitavia.

Pääsin myös vihdoin käymään Tivolissa, ja suosittelen sitä kyllä ihan jokaiselle joka koskaan sattuu käymään Köpiksessä. Varsinkin iltahämärässä siellä oli todella kaunista kaikkine valoineen, ja livemusiikki soi taustalla... Alta löytyy taas kuvia vähän kaikesta mitä ollaan touhuttu :)

Kuvia Tivolista, vaikka ei nää annakkaan oikeutta sille millasta se oli livenä...
Viime sunnuntaina käytiin myös melkein kaikki yhdessä brunssilla, ja illalla pelattiin "live-Cluedoa". Meille kaikille annettiin siis oma roolihahmo, mitä piti näytellä koko illan ajan kun yritettiin selvittää murhamysteeriä - kuka surmasi Elviksen? Omaa hahmoa sai myös kehittää niin paljon kuin halusi, mikä teki kaikesta vielä hauskempaa. Mun roolihahmo oli Turvamies Bruno, jolla oli pienimuotoinen alkoholiongelma. Tuntuu, että sosiaalialan opiskelijoilla löytyy aina jotain hauskaa tekemistä ja peli-ideoita, ihan sama mistä maasta on kotoisin haha.


Turvamies Bruno :D

Elvis in the house


Tietty ollaan käyty myös vähän juhlimassa viimeisiä kertoja, ja perjantaina meillä oli "Goodbye -party" koululla yhdessä opettajien kanssa. Saatiin ns. todistukset ja ruusut, perinteiset puheet kuului ohjelmaan, syötiin hyvää ruokaa ja nautittiin toistemme seurasta ja pelailtiin/leikittiin viimeiset kerrat. Moni itki jo sillon vaikka kuinka paljon, mutta itsellä ei ole mennyt jotenkin tajuntaan että tämä oli nyt tässä. Askartelin myös kaikille sellaiset sydämet, mihin sitten jokainen kirjoitti jotain kivaa toisesta/muistoja jne. Siinä kieltämättä tuli itselläkin pari tippaa linssiin, kun lopuksi luki mitä muut oli minulle kirjoittanut.

ALECE-Family <3<3


Pää on tällä hetkellä aika tyhjä, ja fiilikset sekavat niin enempää ei tekstiä valitettavasti irtoa. Tämä oli siis viimeinen blogitekstini tänne, toivottavasti olette tykänneet! Kaikille jotka miettii vaihto-opiskelemaan lähtemistä, niin Suositellen isolla S:llä! Hyvää kesää! :)

<3: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti