maanantai 13. maaliskuuta 2017

HAPPYYY

ME SAATIIN MIKRO JA UUNI!!
Ollaan siis eletty täällä ilman uunia ja mikroa, joten ruoanlaitto ja ruoan lämmittäminen on ollut tähän asti vähän haastavaa pelkällä hellalla... Mutta torstaina saatiin mikro ja perjantaina asennettiin uuni, miten voikaan ihminen olla näin onnellinen niin pienistä asioista! :D Ja pääsen leipoon! Jee!

Viime viikko meni aika arkisesti, ollaan vaan valmistauduttu ens perjantain kokeeseen, ja maanantaina käytiin teatteriesityksessä ja keskiviikkona käytiin taas leikittämässä lapsia International Schoolilla. Ihan perus arkea siis täälläkin.
Ja mun luokkakaveri Outi oli ihana ja tuli viikonlopuksi tänne Suomesta, oli kiva nähdä tuttua ja turvallista naamaa pitkästä aikaa :)
Kierreltiin perjantai Köpiksessä, katseltiin nähtävyyksiä ja shoppailtiin vähän. Koko viikonlopun täällä oli ihanan keväinen ilma, ei ole kertaakaan ollut vielä niin lämmintä ja aurinkoista, ihanaa.

Kukkia kukkii jo!


Köpiksen rakkauslukotKuuluisa Pieni merenneito -patsasMuutama simpukan kuori satamassa


Lauantaina esittelin Outille Roskildea, pyörittiin satamassa ja keskusta-alueella, mutta illalla päätettiinkin lähteä Köpiksen yöelämään uusien luokkakavereideni kanssa. Oli kyllä tosi kiva viikonloppu, harmi vaan että se oli niin nopeasti ohi...
Tänään mennään mun kämppiksen kanssa yläkertaan päivälliselle, sillä meidän "vuokranantaja" perhe kutsui meidät syömään. Testasin samalla uutta uunia ja tein suklaamuffinseja, joita voin viedä mukanani! Toivottavasti maistuu hyville... :D
Ei mulla taaskaan tän erikoisemmin ole päiviteltävää, en tiedä enkö vaan muista mitä olen tehnyt vai eikö täällä vaan tapahdu mitään sen erityisempää :D Mutta kaikki hyvin siis Tanskassa!


<3: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti