tiistai 2. toukokuuta 2017

Hups...

Aivot jäi ilmeisesti lomalle, kun ei tätä ajankulua tajua ollenkaan ja blogiinkin on jäänyt kirjoittamatta... No, se asia korjaantuu nyt.

Oli ihanaa olla kotona lomalla! Pelkäsin etten halua tulla tänne enää takasin ollenkaan, kun on saanut viettää aikaa rakkaiden ihmisten kanssa, mutta ei se sitten ollutkaan yhtään vaikeeta tulla takaisin. Hauskinta oli, kun hyppäsin Köpiksessä junaan ja kuulin junan kuulutukset tanskaksi ja tunsin oloni kotoisaksi. Kai sitä on siis tännekkin kotoutunut jollain tavalla.
En käsitä että nyt on jo toukokuu, tätä koko vaihtoa on jäljellä enää 1,5kk, aaaapuva! 
Ennen lomaa kummisetäni vaimonsa kanssa oli lomalla köpiksessä, niin tuli pyörittyä sitä ympäri heidän kanssaan. Käytiin sellaisella "ruokatorilla", eli iso halli täynnä erilaisia street food -kojuja. Oli kiinalaista, korealaista, italialaista, brazilialaista, tanskalaista, turkkilaista ja vaikka minkä maalaista ruokaa, ja ihan hirveä valinnan vaikeus mitä syödä. Sinne täytyy päästä ehdottomasti uudestaan vielä useamman kerran ennen kun täältä lähtee takaisin kotiin, nam.


Ruokatorilta

Loman jälkeisenä viikonloppuna  pidettiin yhteinen "pääsiäis"brunssi luokkalaisten kesken, sillä melkein kaikki olivat kotona tai heidän perheenjäseniä oli tanskassa loman ajan. Moni teki jotain oman maan perinneruokaa brunssille, joten ruokaa oli vaikka kuinka paljon (myös ylimääräistä) vaikka meitä oli 32 henkilöä yhdellä brunssilla, hah... Tein suomalaista pannukakkua vadelmahillon kanssa, ja kuulemma oli hyvää :)
Meillä on ollut aika kiireistä koulun kanssa, koska nyt on jo toisen modulin viimeinen viikko, eli "koeviikko". Paljon siis harjoituksia ryhmän kanssa, ja esimerkiksi raportin kirjoittamista joka eilenkin venyi myöhään iltapäivään saakka. Edelleen on fiilis, että olisin teatterikorkeakoulussa enkä sosiaalialaa opiskelemassa, mutta ehkä osaan taas viimeisen ison teoriapläjäyksen jälkeen katsoa tätä vähän oikeastakin näkökulmasta ;D 

Meidän ryhmärämä ennen esitystä Copenhagen International Schoolilla.


Taas maisemakuvia Roskildesta...


Eipä täällä muuten kai mitään ihmeellistä ole tapahtunut. Viime viikonloppuna istuttiin iltaa kampuksella ja tehtiin koulujuttuja, ei mitään uutta siis. Ensi lauantaina pitäisi olla kiva sää, joten ajattelimme mennä vähän pohjoisempaan Tanskaan, Hillerod nimiseen kaupunkiin, sillä siellä on Pohjoismaiden suurin renesanssilinna Frederiksborgin linna.
Yritän päivitellä taas blogia vähän useammin, mutta kauniit ilmat ulkona ja viimeisistä viikoista nauttiminen täällä voi viedä voiton, joten pahoittelut jo etukäteen jos täällä on hiljaiseloa...

<3: Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti