keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Otsikoita on vaikea keksiä

Hups, aika kuluu hirveen nopeesti..

Viime viikonloppu meni mukavasti, perjantaina oltiin koululla "Open bar" -iltaa viettämässä, lauantaina lusmuilin kämpillä ja tein koulutehtäviä, ja sunnuntaina vierailtiin Viikinkilaivamuseossa ja käytiin kahvilla tyttöjen kanssa. 
Perjantaina olimme siis koululla (joo, siellä sisällä "ruokalassa") istumassa iltaa, vaihtareita ja paikallista porukkaa keskenään. Sieltä sai ostettua opiskelijahintaisia juomia ja pelata vaikka beerbongia tai korttia. Oli hauskaa! Koska melkein kaikki muut asuvat kampuksella paitsi minä, sain heti monelta ihmiseltä kutsun heidän huoneeseen nukkumaan, jotta pääsen mukaan iltamiin eikä tarvitse pohtia kotiin pääsyä myöhään illalla. Ihanan ystävällistä ja ajattelevaista porukkaa koko luokka täynnä :)Sunnuntaina lähdimme noin puolen luokan kanssa tutustumaan Viikinlaivamuseoon. Ei se ollut ehkä ainakaan näin talviaikaan 10euron sisäänpääsymaksun arvoinen, mutta tulipahan koettua sekin edes kerran! Siellä oli 5 viikinkilaivan "hylkyä", ja oli kyllä mielenkiintoista kuulla, että pelkästään niiden uudelleen kokoamiseen oli kulunut aikaa 25 vuotta... Antaa kuvien ja videon puhua museon puolesta.

https://www.youtube.com/watch?v=JOLi5YcxKuY&feature=youtu.be
Video @ Chelsey Van Veelen

Museon pihalta
Eipä täällä muuten mitään erikoista tapahdu, yritetään keskittyä kouluun ja kaupunkiin tutustumiseen! Loppuun vielä linkki videoon meidän yhdestä koulupäivästä (ensimmäiset ja viimeiset musiikin tunnit koko jakson aikana, oli kivaa!)

 Video @ Laura Andries


<3 : Jenna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti